Home » Wie ben ik?

WIE BEN IK?

Marrit Boekhoudt 

Komen de witte muren al op je af? Inspiratie nodig? Lukt het niet om de juiste indeling te vinden? Of altijd al interieuradvies op maat willen hebben?

 

In deze bizarre periode wordt het nog eens extra duidelijk hoe belangrijk het is om een prettige leefruimte te hebben. Hiervoor wil ik mij graag nuttig maken. Als gediplomeerd interieuradviseur en bijna afgestudeerd interieurontwerper/ruimtelijk vormgever wil ik mijn kennis en ervaring graag gebruiken om een advies op maat te maken.

 

Vanwege het Corona virus zijn fysieke afspraken niet wenselijk. Gelukkig zijn er voldoende andere communicatiemiddelen beschikbaar om alsnog een goed advies uit te kunnen brengen


Ik kan met vele soorten stijlen werken, één van mijn persoonlijke voorkeuren is de basic Scandinavische stijl. (zie foto’s)

 

Om anderen mogelijk nog wat geluksmomentjes te bezorgen en zelf op deze manier aan mijn portfolio te kunnen werken, ben ik bereid een aantal opdrachten voor een basic prijsje aan te nemen!

 

Van enkel een moodboard (inspiratiebord) tot een totaal pakket, alles is mogelijk!

 

Het lijkt mij ontzettend leuk om samen opzoek te gaan naar een passend advies op maat met een fijne leefomgeving als resultaat.

 

Groningen, Nederland.

 

Interieuradviseur /

interieurontwerper (I.O.)