2020

Kantoor Beplanting

Planten verminderen stress, verschonen de lucht, maken gelukkiger en zorgen ook nog eens voor hogere productiviteit!

 

Goede beweegredenen dus om meer groen op de werkvloer toe te passen. Ik dit kantoor een stukje groener mogen maken!

 

Ook voor het inkopen en plaatsen van planten bent u aan het goede adres. Meer weten? Stuur dan een losse aanvraag bij het contactformulier.

Interieuradvies Joop & Joke

Een kleurrijk ontwerp voor een kleurrijk stel

Ik ontmoette het stel in de winkel (J&J), al snel werd duidelijk dat er behoefte was aan kleur. Aan de hand van de huidige meubels en de wensen van Joop en Joke ben ik aan de slag gegaan. De basis is rustig gebleven waardoor we konden spelen met verschillende vormen en kleurtinten.

 

De ervaring van Joop & Joke : We vonden je advies inspirerend en creatief. Je hebt verrassende ideeën die aansluiten bij wat wij mooi vinden.

Interieuradvies Babette

Hieronder zijn zowel 2D als 3D impressies te zien van het interieuradvies van Babette.

In dit advies zat de uitdaging vooral in het zoeken naar een oplossing die zowel tv kijken, opbergruimte en voldoende ruimte voor de piano biedt.

Het advies is gebaseerd op het pinterest bord van Babette. Wat schetsen en telefoontjes later kwamen wij samen uit op dit ontwerp.

Presentatieboekje Babette
PDF – 6,7 MB 477 downloads

Interieuradvies Wendy

Afgelopen week interieuradvies van Marrit mogen ontvangen voor mijn nieuwe huis. Contact was snel gelegd en binnen een dag had ik de eerste opzet al, gebaseerd op mijn Pinterest! Top om op deze manier advies te kunnen krijgen, met veel aandacht voor mijn eigen stijl en leuke alternatieven waar ik zelf niet aan gedacht had.

Presentatieboekje Wendy
PDF – 7,1 MB 514 downloads

Interieuradvies Harry & Katinka

Marrit heeft ons onwijs geholpen met de inrichting van ons huis. We kwamen er zelf niet echt uit. Als eerste hebben we de stijl en de kleuren met haar afgestemd en zijn we begonnen met de keuken en van daaruit de eethoek verbonden met de woonkamer. Dat heeft een super mooi gebalanceerd totaalplan opgeleverd waar we heel erg tevreden over zijn!

Overkapping Mareth 

Mareth was opzoek naar een low budget oplossing voor haar tuin. Die zowel onderdak bood als voldoende ruimte om bijvoorbeeld te kunnen pingpongen. Het ontwerp is geïnspireerd op de aangeleverde beelden en wensen en eisen lijst van Mareth. In dit ontwerp is het de bedoeling dat de tuin zelf(en met vrienden) uit te voeren is. 

 

Voor een klein bedrag ontving Mareth een moodboard, plattegrond, impressies en een shoppinglist.